Nood aan rust of tijd voor jezelf? Wil je gezonder leven? Meer quality time met de kids? Meer vreugde beleven in je werk? Wil je wat meer ruimte hebben om eens een boek te lezen, te gaan sporten of af te spreken met familie en vrienden?

Wil je als organisatie een cultuur installeren waarbij een gezonde work-life balans wordt aangemoedigd? Wil je stress preventief aanpakken samen met je medewerkers? Wil je het engagement in je team verhogen door medewerkers in te zetten op hun talenten zodat ze met plezier komen werken?

The energy source is een bron vol praktische tips en tools die jou of jouw organisatie kunnen helpen bij het opladen van de batterijen en zo stress en burn-out te voorkomen. Niet het managen van je tijd, wel van je energie zal leiden tot het realiseren van jouw maximum potentieel en tot een gebalanceerd en gelukkig leven. Het is mijn MISSIE om hiertoe bij te dragen. Maw, find balance, maximize results, enjoy life.

Zit je met een concrete vraag voor jezelf of je organisatie, neem contact op, ik help je graag met het opladen van je energie bronnen.

Wil je onmiddellijk aan de slag? Klaar om erin te vliegen?  Hier vind je alvast heel wat praktische tips en tools.

 
 

The energy quick scan

Doe de energy quick scan en ontdek hoe het met jouw energieniveau gesteld is. Wil je ontdekken hoe je je vier bronnen van energie (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) kan opladen, kom dan naar de workshop 'Energy for Life'Check onze kalender voor nieuwe data.  Of maak een afspraak voor een persoonlijke sessie. Voor organisaties bieden wij in company de workshop 'Energy Management for better results and full engagement' aan. Interesse? 

 

The strengthsfinder

Terug met energie naar je werk? Ontdek je talentenprofiel met de strengthsfinder en ga aan de slag vanuit je talenten. Wil je de talentenfilosofie in je organisatie implementeren? Maak een afspraak voor een aanpak op maat! Boek de 'Bouwen op sterktes' workshop voor teams!

 

Werken aan welzijn

Ontdek de website 'werken aan welzijn'. Deze website staat boordevol praktische tips voor de individuele medewerker om zelf aan de slag te gaan en als organisatie kan je inspiratie opdoen met filmpjes, tools die door deze website worden aangeboden. Wil jij of jouw organisatie begeleid worden bij het ontwikkelen van welzijn op het werk? Neem contact op!

 

Koerskaart stress

Wil je met je team of organisatie evolueren van werkstress naar werkplezier? Maak stress bespreekbaar en doe de koerskaart stress. Wil je je team of organisatie hierbij begeleiden, maak een afspraak voor een aanpak op maat!

 

Activate me!

Op activate.me vind je cursussen, workshops en opleidingen rond :

  • Passies & vrijetijdsbesteding
    Vb: koken, wijnproeven, yoga, fotografie, shiatsu, pianoles, salsa

  • Persoonlijke groei & relaties
    Vb: mindfullness, enneagram, intuïtieve ontwikkeling, nlp

  • Blijvend bijleren
    Vb: geluk, stress, gezonde voeding, assertiviteit, opvoeding

Heb je nood aan een persoonlijke coach om je te activeren? Neem contact op!