IMG_0259.jpg

Mijn verhaal

Interview door Marije Van Den Bovenkamp (Schrijfzin)

Gedurende 15 jaar was ik HR manager in verschillende Philips vestigingen. In de afgelopen jaren zag ik het bedrijfsleven grondig veranderen. Ik zag de druk op resultaten en dus ook op medewerkers enorm toenemen omwille van de globalisering en toenemende concurrentie. Voor de individuele medewerkers en managers is het niet altijd makkelijk om hiermee om te gaan, zelfs niet voor de besten van een organisatie. Hier wil ik iets aan kunnen bijdragen. In 2014 heb ik mijn bedrijf Orient for Growth opgericht van waaruit ik deze professionals, hun leidinggevenden en de organisaties waarin ze werken, coach bij deze veranderingstrajecten. Met als doel duurzame inzetbaarheid te realiseren en het maximum potentieel naar boven te laten komen. 

Read the full story here

 
20161102-Twiggy-077_LR.jpg

Energy Coach I HR vakmadam I Mama I Yogini

Beroep: Energy coach voor mens en organisatie
Opleiding: Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie (Leuven, 2000), Transformative Life Coach (in opleiding bij Arcturus, 2016 - 2017), Master Practitioner NLP (Arcturus, 2014), Certified Personal Coach (Quintessence, 2010)
Werk:  15 jaar ervaring in diverse HR rollen binnen Philips, sinds 2014 als zelfstandig ondernemer aan de slag, check mijn linkedIn profiel
Nieuws & publicaties: Sociale dialoog is wederzijds respect, HR Square, Jobmatching Philips is succes, blogs
Familie: Gehuwd, mama van Liesa & Emilie
Talenten (Strengthsfinder): Verantwoordelijkheidszin, Hersteldrang, Organisatievermogen, Empathie, Harmonie
Hobby's: Reizen, Yoga, joggen, fietsen, vertoeven in de natuur, lezen en schrijven
Love2connect via facebook, twitter, linkedIn

 

Wil je kennis maken? Neem contact met mij op! Ik bekijk graag met jou hoe ik jou kan helpen om met meer energie in je werk en je leven te staan of om het energiepeil van je organisatie te verhogen!