'Boost your Energy' Markant Heist-op-den-Berg
May
10
7:30 PM19:30

'Boost your Energy' Markant Heist-op-den-Berg

We hebben het met z’n allen 'druk druk druk' en hoe drukker we het hebben, hoe ‘succesvoller’ we zijn volgens onze huidige maatschappelijke normen, maar niet altijd gelukkiger, zo blijkt. Het aantal burn-outs en mensen die te kampen hebben met structurele stress, neemt toe, de cijfers liegen er niet om. We racen door het leven, zonder pauzeren en af en toe na te denken wie we echt willen zijn of waar we naartoe willen. Tijdens deze avond nemen we tijd om even stil te staan, onze bronnen van energie te (her)ontdekken en op te laden en gaan we op zoek naar welke dagelijkse positieve rituelen kunnen helpen om met meer energie in je werk en je leven te staan. Kortom, een avondje waarop we de energie laten stromen door Heist-op-den-Berg.

 

View Event →
De energieke leider
Feb
16
9:30 AM09:30

De energieke leider

  • Race jij ook van meeting naar meeting of van klant naar klant, zonder af en toe te pauzeren en na te denken wie je als leider echt wilt zijn en waar je met jouw team of organisatie naartoe wilt?
  • Spendeer jij zoveel tijd en energie in het beantwoorden van externe 'eisen' dat je dat je de verbinding verloren bent met hetgeen jou écht passioneert en engageert in je werk en je leven?
  • Inspireer (of demoraliseer) jij als leider je medewerkers door de mate waarin je in staat bent om je eigen energie te managen én die van je medewerkers?
  • Weet jij jouw medewerkers te mobiliseren en te engageren voor jouw missie, visie en strategie?
View Event →
Energy4Life
Jan
20
8:30 AM08:30

Energy4Life

Voel jij je regelmatig fysiek en mentaal moe?
Heb je het gevoel dat je wordt geleefd en te weinig tijd hebt voor jezelf of de dingen die jij echt leuk vindt?
Voel jij je weleens opgejaagd en geïrriteerd en kan je nog moeilijk genieten van de kleine dingen in het leven.
Heb jij het gevoel geen andere keuze te hebben, dan nog harder te werken en nog meer uren te presteren teneinde aan alle 'verplichtingen' van alle dag te voldoen?

Wil je meer zingeving ervaren in je leven zodat je met goesting aan de dag kan beginnen.
Wil jij terug meer balans, meer energie? Vanuit je kracht aanwezig zijn op je werk en bij je familie?

En vraag je je af: hoe doe ik dat?

Kom het ontdekken op de workshop Energy4Life!

View Event →