You cannot teach a man anything, you can only help him discover it inside himself
— Galileo Galilei
 

Personal Coaching

  • Wil jij verandering in je persoonlijk of professioneel leven?

  • Loop je telkens tegen dezelfde situatie aan en wil je begrijpen hoe je daar steeds weer in terecht komt?

  • En heb je een innerlijk stemmetje waardoor verandering moeilijk is?

  • Of wil je aan de slag met je positief verhaal en zoek je hierbij een spiegel, luisterend oor, of een 'uitdager'?

Als je elke dag zou kunnen wakker worden met aanzienlijk meer positieve energie en meer focus om te investeren in je werk, je familie, je vrienden? Zou dit niet in grote mate de kwaliteit van je leven verbeteren? Ik begeleid jou hierbij graag in een persoonlijk coaching traject om je energiepeil hoog te houden. Thuis en op het werk.

Als coach vraagt Twiggy diep door zonder te oordelen en laat je zelf je inzichten op doen die je prestaties verbeteren. Op inspirerende wijze weet ze telkens opnieuw een dieper liggende laag aan te boren die je scherp maakt op je persoonlijk functioneren in uiteenlopende situaties. Deze inzichten zijn een ‘Accelerate progamma’ voor je persoonlijke ontwikkeling.
— Jan Peter Meeuwse, Operations Manager Aquaculture at Philips Lighting
Als gecertificeerde coach heeft Twiggy de nodige theoretische bagage die ze op een zeer ‘natuurlijke’ manier aanwendt tijdens een coachingstraject.
Door haar open luisterhouding en empathie creëert ze een veilige omgeving waarbinnen je onzekerheden en werkpunten gemakkelijk aan haar kan toevertrouwen.
De coaching beperkt zich niet tot het blootleggen van pijnpunten, Twiggy reikt je ook tools en opdrachten aan om zo verder te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.
— Veerle Van Hoey, HR adviseur Dyka Plastics

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


 

Loopbaanbegeleiding

Als loopbaanbegeleider bij het door VDAB erkend loopbaanbegeleidingscentrum Arcturus, begeleid ik jou bij jouw loopbaanvraagstuk:

  • Wil je met meer energie naar je werk gaan?

  • Ervaar je stress en wil je de stress aanpakken?

  • Wil je meer vanuit je talenten aan de slag?

  • Wil je verandering in je loopbaan?

  • Loop je vast en heb je het gevoel in cirkeltjes te draaien?

Loopbaanbegeleiding is in essentie het beantwoorden van de volgende 3 vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Het gehele loopbaanbegeleidingstraject bestaat uit een intakegesprek, 4 sessies, opdrachten en oefeningen tussen de sessies door, het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan en een nazorggesprek. 
Lees hier een uitgebreide omschrijving van de aanpak van een loopbaanbegeleidingstraject.

 

shutterstock_252996826.jpg

Met loopbaancheques van VDAB betaal je voor dit traject €40. Voor meer informatie over de loopbaancheques, klik hier:

Erkend loopbaanbegeleidingscentrum VDAB

Erkend loopbaanbegeleidingscentrum VDAB

Zonder (ver)oordelen stelt Twiggy patronen in vraag en met behulp van verschillende technieken worden er oplossingen aangeboden om deze patronen ook effectief te doorbreken. Door haar open houding en communicatie was het mogelijk om de confrontatie aan te gaan met de voorgehouden spiegel en hier zowel op persoonlijk als professioneel vlak door te groeien.
— Nele Tommissen, Finance Business Partner@Cegeka
De authentieke en respectvolle wijze waarop jij in gesprek gaat met je cliënt, geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Dit maakt het als cliënt gemakkelijker om te praten over emotioneel beladen thema’s.
Je voelt op een correcte manier aan waar je cliënt op dat ogenblik behoefte aan heeft en voorziet op de juiste momenten een denkoefening om een bepaald thema tot de kern bloot te leggen.
Ik ervaar de gesprekken altijd als zeer intens die me naderhand positieve energie geven. Soms zijn het de kleine dingen die je zegt, die blijven hangen en die vervolgens een enorme positieve impact hebben op mijn persoonlijk groeiproces.
Het voorbije jaar ben ik dichter tot mezelf gekomen dan ooit tevoren en heb ik terug oog gekregen voor de dingen die er voor mij ‘echt’ toe doen! Daarvoor een welgemeende Dankjewel!

Thanks 4 helping me grow!
— Femke D'Haenens

Kom naar één van de gratis info avonden voor loopbaanbegeleiding of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.